Laat je inspireren door de laatste inzichten van onze vakmensen en klanten.
Klantervaring
28 feb 2025
Zo scoort Banketbakkerij Wesseling dikke...
Al sinds de introductie van de hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij schakelt Banketbakkerij Wesseling de hulp van FoodBase in. Dat is al ruim 25 jaar! Eerst was dat nog de vorige generatie, maar ook Maarten – die in 2018 samen met zijn...
Achter de schermen hebben we hard gewerkt aan het nieuwe platform van SpecsPlaza. Het nieuwe platform brengt een aantal verbeteringen met zich mee, maar de functionaliteiten zijn hetzelfde gebleven. Werk je niet via de schermen, dan merk je dus...
In de rubriek ‘Vakmens’ laten we jou kennismaken met de vakmensen van FoodBase. Dit keer Nicole Derks. Zij werkte eerst zelf bij een bakkerij. Ze voelde zich zó erg thuis in de branche, dat ze de foodsector nu helpt als Medewerker Operationeel...
Van de chocoladeletter met Sinterklaas, Paaseitjes tot aan bonbons en pralinés; chocolade is jaarrond in de bakkerijwinkel te vinden. In tal van smaken en vormen, en (terecht) als ware kunststukken gepresenteerd. Het is dan goed te bedenken wat de...
Klanten komen graag bij een bakker voor een goede oliebol. Het duurt nog wel even voor ze daadwerkelijk weer over de toonbank gaan, maar dit is wel de uitgelezen tijd om je goed voor te bereiden op de drukke decembermaand en je oliebollen te...
Heb je een bakkerij, ijssalon, restaurant, supermarkt of slagerij? Vanaf deze week gaat de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) de inspectieresultaten van jouw bedrijf publiceren op hun website. Dit is een belangrijke ontwikkeling die...