Heeft u hygiëne-advies nodig? Wij helpen u graag.

Hygiëne-advies

Hygiëne is een belangrijk onderdeel in uw bedrijfsvoering. Maar hoe weet u zeker dat u aan de huidige wettelijke eisen voldoet? Of misschien nog belangrijker, hoe u hier in de toekomst aan kunt blijven voldoen.

FOODBASE helpt u graag met een goed en gedegen hygiëne-advies. Hoe gaat dit in zijn werk?

Twee of meerdere malen per jaar bezoekt een van onze gekwalificeerde hygiëneadviseurs uw bedrijf en toetst uw hygiënebeleid op basis van de voor u geldende hygiënecode. De adviseur gaat op praktische wijze door de gehele organisatie, betrekt daarbij uw medewerkers en bekijkt de verschillende managementonderdelen en registratieverplichtingen. Hierdoor weet u zeker dat u aan alle huidige en wettelijke eisen voldoet. U ontvangt van de adviseur direct een rapport waarin de sterke punten en de verbeterpunten van uw hygiënebeleid staan vermeld. Op basis van dit rapport krijgt u een persoonlijk afsluitend advies, waarmee u na afloop meestal eenvoudig uw organisatie kunt bijsturen voor het gewenste resultaat.

Microbiologisch onderzoek
Na afloop van zijn bezoek neemt onze adviseur enkele producten van u mee voor een microbiologisch onderzoek. Wanneer uw producten niet aan de wettelijke eisen voldoen, informeren wij u daar zo spoedig mogelijk over. U ontvangt sowieso de microbiologische uitslagen. 

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Neem dan even contact met ons op. De juiste contactpersoon en contactgegevens vindt u onderaan deze pagina. 

“Voedselveiligheid moet u niet als verplichting voelen, maar als een manier om u als ondernemer te onderscheiden.”

Babs Bruil
Hygiëne & Voedselveiligheid

Babs@foodbase.nl