Sales Coördinator

Bedrijfsprofiel:

FoodBase Wageningen is een toonaangevende dienstverlener van hoogwaardige diensten op het gebied van; Hygiëne, Productkwaliteit, Leren en Ontwikkelen en Marketinganalyses, voor Bakkerijen, Slagerijen en (Dag)horeca. We geloven in het leveren van kwaliteit van Vakmens tot Vakmens en streven naar een uitstekende klanttevredenheid. FoodBase groeit en professionaliseert. Daarom is deze interessante vacature ontstaan.

Functieomschrijving:

Als Sales Coördinator ben je verantwoordelijk voor het beheren van klantrelaties.
Je taken omvatten o.a. het uitwerken van offertes en voorstellen, het plannen van afspraken voor de buitendienst, uitvoeren van de klantenservice, orderverwerking, het bewaken van de sales-funnel en ondersteuning bieden aan het sales team. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het organiseren van klantenbijeenkomsten, het uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken en marketingcampagnes. Je leest het al; je wordt spin in het web.


Functievereisten:

- Minimaal een afgeronde niveau 4 MBO-opleiding in een commerciële richting met HBO denk- en werkniveau,.
- Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal.
- Proactieve- en positieve instelling, je bent een echte teamplayer.
- Ervaring in de verkoop/customer service in een dienstverlenende organisatie is een pré.
- Goede organisatorische vaardigheden.
- Affiniteit met de levensmiddelenbranche is een pluspunt.
- Je vindt het leuk om tegelijkertijd aan verschillende dingen te werken, je bent niet gek te krijgen.
- Deze functie is fulltime (40 uur), 36 uur is in overleg mogelijk.

Wij bieden:

- Een uitdagende functie binnen een groeiend bedrijf.
- Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.
- Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw profiel:

Het werken voor klanten en collega’s is je lust en je leven. Je bent een altijd vrolijke ‘serviceverlener’, die vooral niet stil kan zitten. Je doet je werk serieus en een half woord is voor jou genoeg. Je weet mensen om je heen te ‘besmetten’ met je positieve energie en loopt niet weg voor problemen en ongemakken. Als iets niet duidelijk is, dan ga je zelf op zoek naar duidelijkheid. Afspraak is voor jou afspraak en je bent niet op je mondje gevallen. Als Sales coördinator heb je volop kansen voor groei en ontwikkeling.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden over deze functie? Aarzel niet en neem contact met ons op.