Koerier

Betaald krijgen en rondrijden in een comfortabele bedrijfswagen? Woon jij in Wageningen of directe omgeving en klinkt dat als iets wat jij kan combineren met je andere bezigheden? Bekijk dan onze vacature en kom werken bij FoodBase.

Wat ga je doen?

Als koerier ben je verantwoordelijk voor het ophalen en afleveren van versproducten. De werkzaamheden, die merendeel in de avonduren plaatsvinden, bestaan uit:

  • Ophalen van brood- en banketmonsters en opslaan onder de juiste fysieke condities en voorwaarden;
  • Afgeven en opslaan van de brood- en banketmonsters bij FoodBase, overeenkomstig de instructies;
  • Brengen van goederen (promotiematerialen, etc. vanaf FoodBase naar adressen buiten FoodBase.

Jouw profiel

Je bent in het bezit van rijbewijs B, kent het wegennet van Nederland en hebt basiskennis autotechniek. Je hebt praktische ervaring van processen en condities die belangrijk zijn bij het transport en opslag van de monsters. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, je bent zelfstandig en flexibel. Je moet namelijk makkelijk kunnen schakelen tussen onderwerpen, routes en prioriteiten en hierover ook duidelijk communiceren met je leidinggevende. Je bent beschikbaar van maandag t/m vrijdag en flexibel inzetbaar.  

Standplaats

Wageningen

Ons aanbod

Wij bieden je een 0-urencontract met een vast uurtarief. Gemiddeld ben je twee avonden per week voor ons op pad.

Klink dit als jouw nieuwe baan?

Mail dan jouw gegevens met motivatie voor 30 september 2023 naar Marieke Boer, medewerker planning, via planning@foodbase.nl

 

Over FOODBASE

Wij zijn een zakelijke dienstverlener voor de versbranche. FoodBase gelooft in de kracht van samenwerking. Samen zet je de mooiste prestaties neer en kun je verschil maken. We hebben vakmensen op het gebied van Marketing & Positionering, Sensoriek & Technologie en Hygiëne & Wetgeving. Deze vakmensen adviseren, ondersteunen en trainen ondernemers, managers en medewerkers uit de versbranche. Met vakmensschap van FoodBase en ondernemers en managers uit de versbranche maken wij een gezonde leefstijl voor de consument mogelijk.

Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op www.foodbase.nl.