Training Leidinggeven

Leidinggeven is een vak apart, al helemaal in de bakkerij, slagerij of horeca. Als leidinggevende in de horeca, bakkerij en slagerij ben je niet alleen leidinggevende. Je draait ook mee op de werkvloer. In hectische situaties hou je het hoofd koel en blijf je duidelijk communiceren. Dat is niet altijd eenvoudig. Met de training leidinggeven ontwikkel je jouw leiderschapsstijl en word je een nog succesvollere leidinggevende.

Jasper vertelt je hieronder meer over de training

 

Wil jij succesvol leidinggeven?

Je bent leidinggevende of wilt leidinggevende worden. Je vindt het leuk en ook lastig. Want hoe spreek je een medewerker aan die ‘ja’ zegt en ‘nee’ doet, hoe ga je om met een medewerker die zijn taken wel kan uitvoeren, maar ongemotiveerd is en hoe deal je met je eigen spanning tijdens een gesprek met je team? Je leert het allemaal tijdens deze training.

Praktijkgerichte training 

De training Leidinggeven bestaat uit vier inspirerende trainingsbijeenkomsten. Tijdens de training leidinggeven maak je kennis met de verschillende leiderschaps- en communicatiestijlen en kijk je welke het beste bij jou past. Je leert met voorbeelden uit de praktijk hoe je beter met conflicten en weerstand omgaat. In de training komen ook verschillende vormen van overleg waar jij als leidinggevende mee te maken krijgt aan bod.

Versterk jezelf in jouw rol als leidinggevende

Bij de trainingsbijeenkomsten ga je oefenen met coachend leidinggeven, zodat je na afloop van de training gelijk aan de slag kan met je opgedane kennis en vaardigheden.

Leer van collega’s uit verschillende versbranches

We geven open trainingen en incompany trainingen. Bij open trainingen is iedereen uit de verschillende versbranches welkom (horeca, slagerij, bakkerij, foodspecialiteiten, retail/supermarkt).

Kijk hier voor de eerstvolgende open training.

Meer weten?

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak contact met ons op. Mail naar info@foodbase.nl of bel 0317-471234.

Jasper van Dongeren

Accountmanager

j.van.dongeren@foodbase.nl
06 - 50 580 453
Jasper van Dongeren

Accountmanager

j.van.dongeren@foodbase.nl
06 - 50 580 453