Achtergrond

Diensten

Uitgelichte artikelen

Laat Ze Maar Komen Campagne

Kennismakingsactie: gratis spiekbriefje of 'Rondje door de zaak'

Wil je weten hoe jouw voedselveiligheid ervoor staat? Wij komen graag langs voor een gratis 'Rondje door de zaak'. Of download het spiekbriefje voedselveiligheid met de belangrijkste regels voor jouw team. Laat ze maar komen!

Lees meer
Chocolade (1)

Welke richtlijnen gelden voor chocolade?

Van de chocoladeletter met Sinterklaas, Paaseitjes tot aan bonbons en pralinés; chocolade is jaarrond in de bakkerijwinkel te vinden. In tal van smaken en vormen, en (terecht) als ware kunststukken gepresenteerd. Het is dan goed te bedenken wat de richtlijnen zijn voor chocolade. 

Lees meer
Nagellak (1)

Hoe ga je om met medewerkers met nagellak of nepnagels?

Wij krijgen regelmatig de vraag hoe je als versondernemer het beste om gaat met medewerkers die nagellak of nepnagels dragen. In de meeste hygiënecodes zijn hier regels over opgenomen, maar soms blijft het bij een advies. Onze hygiëne-adviseur Martin Riemersma geeft tips hoe je ervoor zorgt dat jouw medewerkers zich aan de adviezen houden. 

Lees meer

Op zoek naar iets anders?

Uw zoekopdracht mag niet leeg zijn