Geïnteresseerd in de Workshop Voedselveiligheid?

Workshop Voedselveiligheid

Een goed product verkopen alleen is niet voldoende. U zult uw klant moeten overtuigen van uw meerwaarde. En daar hebben uw winkel- en productiemedewerkers een groot aandeel in. Zij vertegenwoordigen immers uw bedrijf, elke dag weer!

De kritische consument wil alles weten over uw producten. Bijvoorbeeld over hoe ze gemaakt worden, of ze gezond zijn en hoe het staat met de hygiëne. Hier liggen grote kansen om uw klant aan uw winkel(s) te binden. Zorg daarom dat uw medewerkers de basiskennis beheersen. 

In de Workshop Voedselveiligheid gaan wij als volgt aan de slag:

  • In een persoonlijk gesprek (telefonisch of op uw locatie) kijken we naar de kennis die al aanwezig is en waar uw behoefte liggen
  • Voor aanvang van de workshop kan uw personeel via een online module de eerste basiskennis opdoen
  • Tijdens de workshop nemen wij hen verder mee in de basiskennis van Voedselveiligheid
  • Ook gebruiken wij praktijkvoorbeelden uit uw onderneming
Het resultaat is dat uw medewerkers met zekerheid antwoord kunnen geven op vragen van klanten.

“Voedselveiligheid moet u niet als verplichting voelen, maar als een manier om u als ondernemer te onderscheiden.”

Babs Bruil
Hygiëne & Voedselveiligheid

Babs@foodbase.nl