Bent u geïnteresseerd in deze dienst? Neem dan contact met ons op via 0317 47 12 31 of vul het contactformulier in.

Winkelbeoordeling

De winkel bekijken van uit het oogpunt van de consument, dat is waar een winkelbeoordeling om draait. Dit gebeurt al voordat onze winkelbeoordelaar naar binnen gaat. Heeft de winkel wel voldoende aantrekkingskracht? Zou ik hier als potentiële klant naar binnen stappen? Ook binnen zijn er genoeg aspecten die de aandacht van de winkelbeoordelaar hebben. Is de winkel logisch ingedeeld? Hoe staat het met de informatieverschaffing over producten en prijzen? En oogt de winkel schoon en verkoopkrachtig? Al deze aspecten worden door onze winkelbeoordelaars op een gestructureerde wijze meegenomen, vastgelegd en teruggekoppeld in onze rapportage. Indien gewenst wordt de rapportage mondeling door ons toegelicht.

FOODBASE werkt met kwalitatief hoogstaande winkelbeoordelaars: professionals die van winkelen hun beroep hebben gemaakt. Hiermee onderscheidt FOODBASE zich van andere aanbieders waar winkelbeoordelaars dit als nevenactiviteit doen. 

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Neem dan even contact met ons op. De juiste contactpersoon en contactgegevens vindt u onderaan deze pagina. 

"Uw winkel bekijken vanuit het oogpunt van de klant. Dat is niet alleen goed ondernemerschap, dat is ook lef tonen!”

Jasper Kuitems
Marketing & Positionering

Jasper@foodbase.nl