DE KRACHT VAN VOEDING

Eten is meer dan alleen het nuttigen van voedsel. Eten brengt mensen en culturen nader tot elkaar en heeft daarmee een sterke maatschappelijke en verbindende factor. Maar er is meer. Er is namelijk steeds meer bewijs dat eten (voeding) een directe relatie heeft met onze (on)gezondheid, prestaties en zelfs levensduur. Een relatie die voor veel consumenten echter nog vaak verwarrend of onduidelijk is.

Onze experts weten als geen ander de verbinding te leggen tussen voeding en belangrijke aspecten als hygiëne, gezondheid en duurzaamheid. Met deze kennis helpen we foodondernemers om hun prestatie te verbeteren of om zich duidelijker te positioneren.

Maar we zijn ook niet bang om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Daarom hebben we als doel gesteld om Nederland gezonder en bewuster te laten eten. Dit kunnen we echter niet alleen. Waar mogelijk bundelen we onze krachten met onderzoeksinstellingen, NGO’s, branche- en belangenorganisates om ons doel te verwezenlijken. Het platform van Moeder Natuur is hiervan een mooi voorbeeld.

Bent u foodondernemer en spreekt bovenstaande u aan, neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We pakken graag samen met u de handschoen op.