Hygiëne & Voedselveiligheid

Voedselhygiëne en -veiligheid is meer dan een verplichting: het is een verantwoordelijkheid en een manier om als foodondernemer onderscheidend te kunnen zijn. FOODBASE geeft advies op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid, en toetst daarnaast foodondernemers in alle sectoren op de geldende hygiënecode en op wet- en regelgeving rond voedselveiligheid. Daarnaast behoort ook het testen van producten  tot de mogelijkheden.

FOODBASE werkt hiervoor onder andere samen met zusterorganisatie Stichting Voedselveiligheidinspecties Wageningen (SVVW), erkend door de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit (NVWA).
 

Hygiëne-advies

Hygiëne staat centraal in uw bedrijfsvoering. Maar hoe weet u zeker dat u aan de huidige wettelijke eisen voldoet? Of nog belangrijker, hoe u hier in de toekomst aan kunt blijven voldoen? 

Lees meer over deze dienst

 

Hygiëne-inspecties (via SVVW)

Als u hygiëne in uw organisatie serieus neemt, en u werkt volgens de voor u geldende hygiënecode, is het mogelijk uw organisatie daarop te laten toetsen door SVVW. Want bent u er zeker van dat alles in uw organisatie aan de norm voldoet? 

Lees meer over deze dienst

 

Food Contact Materials - online

Verpakkingsmaterialen en gebruiksartikelen die bestemd zijn om in contact te komen met levensmiddelen moeten voldoen aan wettelijke eisen. Weet u welke eisen dit zijn en of dit in uw organisatie goed geregeld is? 

Lees meer over deze dienst

 

Workshop Voedselveiligheid

Hygiëne en voedselveiligheid zijn een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Zorg daarom dat uw mederwerkers weten wat hun verantwoordelijkheden zijn, maar ook dat zij in staat zijn om vragen goed en gedegen te kunnen beantwoorden. Weten uw medewerkers alles over hygiëne en voedselveiligheid? 

Lees meer over deze dienst

 

“Voedselveiligheid moet je niet als verplichting voelen, maar als een manier om je als ondernemer te onderscheiden.”

Babs Bruil
Expert Hygiëne & Voedselveiligheid

Babs@foodbase.nl