dit is de tekst

Voeding & Gezondheid

Consumenten worden steeds kritischer en letten meer dan voorheen op hun gezondheid. Een verantwoord voedingspatroon is hier onderdeel van. Toch is hun kennis over voeding, evenals die van het winkelpersoneel, niet altijd toereikend om de juiste keuzes te maken. FOODBASE kan op diverse aspecten helpen om u en uw winkelmedewerkers van de juiste informatie te voorzien. Bijvoorbeeld op het gebied van etikettering of allergenen, of hoe u snel en gedegen de juiste voedingswaardenberekeningen maakt. En wat dacht u van een workshop voeding & gezondheid voor uw verkoopmedewerkers in uw eigen winkel. 
 

Voedingswaardeberekening

Sinds 13 december 2014 is het vermelden van voedingswaarden op de verpakking c.q. het etiket voor een groot aantal producten verplicht. Ook consumenten willen steeds vaker weten wat men eet en lezen het etiket op het product. Wat staat er op uw producten? 

Lees meer over deze dienst

 

Advies over voeding en gezondheid

Voeding wordt steeds meer gezien als onderdeel van een bewuste en moderne levensstijl. Dit biedt voor u als ondernemer nieuwe kansen en mogelijkheden. Maar weet u wel voldoende over de gezondheidseffecten van uw producten?

Lees meer over deze dienst

 

Workshop Voeding & Gezondheid

Een goed product verkopen alleen is niet voldoende. U zult uw klant moeten overtuigen van uw meerwaarde. En daar hebben uw medewerkers een groot aandeel in. Maar hebben uw medewerkers wel voldoende kennis op dit gebied?

Lees meer over deze dienst

 

Workshop Allergenen

De termen voedselovergevoeligheid, voedselintolerantie en voedselallergie worden vaak door elkaar gebruikt. Veel verkoopmedewerkers komen namelijk kennis tekort om vragen te beantwoorden over deze onderwerpen. Hoe zit het met de kennis van uw medewerkers? 

Lees meer over deze dienst

 

 

“Communiceren over voedingswaarden en allergenen hoort bij een moderne bedrijfsvoering.”

Zsuzsan Proos
Expert Voeding & Gezondheid

Zsuzsan@foodbase.nl