Bent u geïnteresseerd in deze dienst? Neem dan contact met ons op via 0317 47 12 31 of vul het contactformulier in.

Sterverkiezingen

FOODBASE organiseert een branchebrede verkiezing gericht op ambachtelijke foodondernemers. Het doel hiervan is om ondernemers bewust te maken van alle facetten van het ondernemerschap. Bij goed ondernemerschap kan de ondernemer in aanmerking komen voor één of meerdere sterren. Deze verkiezing werd tot op heden gehouden voor ambachtelijke bakkers, banketbakkers, slagers en groentemannen. FOODBASE sluit niet uit dat de sterverkiezing wordt uitgebreid naar andere ambachtelijke verssectoren. 

FOODBASE kan een dergelijke opzet als de sterverkiezing ook verrichten voor winkelformules en commerciële samenwerkingsverbanden. Het doel hiervan is om deze te helpen met hun formule- en marketingbeleid en om hun aangesloten leden c.q. winkels beter te laten presteren.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Neem dan even contact met ons op. De juiste contactpersoon en contactgegevens vindt u onderaan deze pagina. 

"Het resultaat van de sterverkiezing is het behalen van sterren. Het doel daarbij is om u als ondernemer te verbeteren door u bewust te maken van alle facetten van het ondernemerschap.”

Jasper Kuitems
Marketing & Positionering

Jasper@foodbase.nl